Uutuudet

Playmobil Ihmeellistä: Gabrielin muotinäytös (71335)

Tuotenro: C86009
€49.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Miraculous: Gabriel's Fashion Show, jossa Marinette ja Adrien ovat malleina Pariisin muotinäytöksen catwalkilla. Mukana meikkivälineitä ja asusteita sekä erilaisia vaatekappaleita muotinäytöksen järjestämiseen. Mukana Marinette, Adrien ja Nadja.
Tervetuloa Leppäkerttu ja Kissa Noirin jännittävään maailmaan uudella Playmobil leikkisarjalla Miraculous: Gabrielin muotinäytös! Setti sisältää päähenkilön ja aloittelevan muotisuunnittelijan Marinette Dupain-Chengin sekä Adrien Agresten, hänen luokkatoverinsa ja muotinäytöksen mallin. Kiitotie koostuu pyöreästä pohjalevystä, irrotettavasta catwalkista ja seinäelementeistä, joissa on kaksi pukeutumisasemaa. Täällä hahmot voivat valmistautua esityksiinsä ja säilyttää meikkivälineitään ja asusteitaan pukuhuoneen seinän hyllyillä. Marinette voi valita tyylikkään mekon ja siihen sopivan naamion ja viuhkojen, trendikkään hameen, repun sekä erilaisten kaulakorujen ja rannekorujen välillä. Adrienin mukana tulee silikonitakki, kypärä, keppi ja tyylikäs hattu.

Tämän setin avulla lapset voivat uppoutua jännittäviin rooliseikkailuihin ja päästää luovuutensa ja mielikuvituksensa valloilleen. Ehdoton hankinta kaikille Miraculous-faneille, jotta he voivat luoda uudelleen suosikkikohtauksiaan ja kokea uusia seikkailuja.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789713353EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös