Uutuudet

Playmobil 1.2.3 & Disney: Minnien pilvikoti (71319) (71319)

Tuotenro: C85746
€27.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Mickey's & Minnie's Cloud Home on tutkiva leikkisetti, joka tukee taaperoiden kehitystä monin tavoin: Erilaiset yhdistelmämahdollisuudet stimuloivat luovaa ajattelua. Esimerkiksi sateenkaarta voidaan käyttää sekä keinuna että helistimenä, mutta se voidaan myös yhdistää sateenkaaren rakennuspalikoihin värikkääksi kaareksi. Lukuisat palapeli- ja liitäntäominaisuudet, kuten sadepisaraportaat, kehittävät sekä hienomotorisia että kognitiivisia taitoja. Söpöt Disney-hahmot innostavat ensimmäisiin roolileikkeihin ja luoviin tarinoihin.

Kasvatukselliset hyödyt, jotka tukevat taaperon kehitystä:
● Stimuloi luovuutta: erilaiset yhdistelmät tarjoavat loputtomia leikkejä sekä paljon löydettävää
● Harjoittaa hienomotorisia taitoja liikuttelemalla, asettelemalla ja liu'uttamalla hahmoja, lentämällä ja ajamalla unelmalentokoneilla, pinoamalla sateenkaarta ja sateenkaaripalikoita, avaamalla ja sulkemalla ovea, jossa on painettu aurinko, muuttamalla sateenkaaren keinuksi ja paljon muuta.
● Ensimmäinen palapelikokemus asettamalla sadepisaroita pilven kylkeen
● Ensimmäinen rakentelu- ja palapelikokemus sateenkaaren pinoamiskivien avulla: rakennetaanpa sitten torni tai sateenkaarikaari, villisti tai siististi järjestettynä sateenkaarikuvion mukaan - kaikki on mahdollista.
● Stimuloi kuuloaisteja sateenkaaren integroidulla helistin-toiminnolla.
● Ymmärtää syy-seuraussuhteita: Siltä sateenkaari näyttää! Ravista sitä aktivoidaksesi helistinominaisuuden tai käännä se ympäri käyttääksesi sitä keinuna ja aseta hahmot molempiin päihin. Sadepisaroita voidaan käyttää palapelinä tai porrasaskelmana
● Sopikaa värejä yhteen: Minnie istuu unikoneessa, joka sopii hänen pyjamaansa, samoin kuin Micky.
● Ensimmäiset roolileikit Mickyn ja Minnien kanssa: mene nukkumaan Pilvikodissa, aja kilpaa unikoneilla tai kiipeä sadepisaraportaita.

Tuotteen erityisominaisuudet:
● Unelmalentokoneet ovat kelluvia, kun ne asetetaan veteen.

    Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
    4008789713193EAN:
    • Tekniset tiedo
    • Manuals & Datasheets
    • Reviews & Questions/Answers

    Muut katsoivat myös