Uutuudet

Playmobil Liikkuva ratsastuskoulu (71493)

Tuotenro: C86026
€70.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Ratsastuksenopettaja Joanan liikkuvan ratsastuskoulun saapumista odottavat jo innolla hänen tulevat ratsastusoppilaansa. Kuljetusajoneuvossa on tilaa jopa kahdelle ponille tai hevoselle, mutta siinä on myös kuljettajan ohjaamo, jossa on kaksi istuinta. Tilavan tavaratilan yläpuolella on kaksi makuupaikkaa, ja irrotettavien katto-osien ansiosta kuljetusauton sisätilat ovat täydellisesti leikitettävissä. Suojalla, joustavalla aidalla ja lukuisilla ratsastuksen ja hevosen tai ponin hoidon ympärillä olevilla lisävarusteilla. Kira ja hänen ystävänsä voivat tuskin odottaa, että pääsevät vihdoin istumaan ponien selkään!
Lähde satumaisiin poniseikkailuihin Waterfall Ranchilla Mobile Riding School with Transporterin avulla osoitteesta Playmobil. Ratsastuksenopettaja Joana vierailee ratsastuskeskuksessa joustavalla hevoskuljetusautollaan, ja lapset odottavat häntä innokkaasti. Hänen tilavassa kuljetusautossaan on tilaa kahdelle hevoselle, ja tavaratilan yläpuolella on kaksi makuupaikkaa siltä varalta, että ratsastustunnit kestävät pidempään. Ratsastusvarusteet ja hevostarvikkeet säilytetään tavaratilassa. Poneille on tarjolla suojaan lisäksi karsina. Lapset odottavat innolla ratsastustunteja.

Tekniset tiedot:

- Rakkaudella suunniteltu hevoslelu, jossa on kolme Playmobil hahmoa, ratsastuksenopettaja Joana ja kaksi lasta, hevonen, kaksi ponia, hevosen kuljetusvaunu, hevospeitto, talutushihna, satula ja muita upeita ratsastustarvikkeita.

- Käytännöllinen kuljetusauto: Kuljettajan hytin katto ja kuljetustilan kattoinsertti voidaan irrottaa.

- Loistava syntymäpäivälahja tai matkamuisto 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille ratsastusfaneille.

- Playmobil Horses of Waterfall World -leikkisarjat on valmistettu keskimäärin yli 80-prosenttisesti kierrätetyistä ja biopohjaisista materiaaleista.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789714930EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös