KAI Wasabi Black 6721D 21 cm -debaveitsi

Tuotenro: C59090
€49.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  6-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Pelkistetyn linjakkaat KAI Wasabi Black -veitset tarjoavat japanilaistyylisen, miellyttävän ja tarkan veitsikokemuksen. Deba on yksi japanilaisten terätyylien kulmakivistä. Japanissa deba on painavampi veitsi ja sitä käytetään pääasiassa kalan fileointiin. Jotkut kokit käyttävät sitä myös siipikarjan leikkaamiseen. Vaikka debaa voidaan käyttää kalanpäiden irroittamiseen, sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi isompien, painavampien luiden pilkkomiseen. Mikäli pidät kalasta, deban käytön oppiminen on todellakin vaivan arvoista!

Wasabi Black -veitset tarjoavat keittiöösi herkeämätöntä 58±1 HRC -luokan kovuutta, japanilaisen kapeaan teroituskulmaan viimeisteltynä. Kaikissa Wasabi Black veitsien kahvoissa on käytetty bambujauhetta ja polypropyleenia, mikä tekee niistä saumattomia ja erittäin hygienisiä.

Ominaisuudet:

  • Oikeakätiselle muotoiltu D-mallinen kahva
  • Oikeakätinen teroitus
  • Kahvan materiaali bambujauhetta ja polypropyleenia, saumaton rakenne, erinomainen pito ja kosteudenkesto
  • Kahvan pituus: 12,6 cm
  • Terän pituus: 21 cm
  • Terän rakenne: kiillotettu ruostumaton teräs
  • Terän kovuus: 58±1 HRC
  • Teroituskulma: 10-15° - huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

4901601464535EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös