KAI Shun Classic DM0719 20 cm -kokkiveitsi ovaalihionnalla

Tuotenro: C59084
  • Ovaalihiottu kokkiveitsi
  • Helppo teroittaa, pysyy hyvin terävänä
  • Terän kovuus: 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
€212.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  6-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Toisin kuin tavallinen tusinapellistä prässätty kotitalousveitsi, japanilainen erikoisterävä kerrostaottu ammattilaisveitsi pysyy pidempään terävänä, ja on helpompi teroittaa. DM-0719 kokkiveitsi on erinomainen monitoimiveitsi, joka soveltuu niin lihan, kalan kuin vihannestenkin leikkaamiseen.

Shun-veitsien terämateriaali, teräprofiili ja käsin viimeistelty teroitus luovat verrattoman terävyyden, jonka avulla veitsi leikkaa jopa kovimmankin materiaalin läpi. Lyömätön terävyys yhdistettynä tasapainoiseen painojakaumaan mahdollistaa vaivattoman ja miellyttävän veitsityöskentelyn. Shun sopii kaikin puolin sekä harrastajan kotikäyttöön, että ammattilaiselle ravintolakeittiöön. Veitsien kahvat valmistetaan hygienisestä pakka-puusta, ja niissä ei ole likaa kerääviä saumoja.

Jokainen KAI Shun -veitsi taotaan luonnollisen kauniista damaskiteräksestä 32 päällekkäiseen kerrokseen. Shun-veitsi on ainutlaatuinen käsityötaidon, teknologian ja muotoilun yhdistämä taideteos. Mestarillisten Samurai-miekkojen taonnan innoittamana, hienoimpien kokkiveitsien valmistustekniikka mahdollistaa Shun-veitsien valmistuksen myös länsimaisten terien muodossa.

Ominaisuudet:

  • Oikeakätiselle muotoiltu D-mallinen kahva
  • Kahvan materiaali pakka-puuta, erinomainen pito ja kosteudenkesto. Kiiltäväpintainen.
  • Kahvan pituus: 12,2 cm
  • Terän pituus: 20 cm
  • Terän rakenne: 32-kerroksinen taottu
  • Terän ydinmateriaali: VG-10-terästä (sekoitus kobolttia, molybdeeniä ja vanadiinia)
  • Terän ulkokerrokset ruostumatonta terästä
  • Terän kovuus: 61 HRC
  • Teroituskulma: 10-15° - huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset
  • Valmistettu käsityönä Japanissa

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

4901601589504EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös