Pelkistetyn linjakkaat KAI Wasabi Black -veitset tarjoavat japanilaistyylisen, miellyttävän ja tarkan veitsikokemuksen. Nakiri on perinteinen japanilainen vihannesveitsi. Se ei ole muodostaan huolimatta lihakirves, joten se ei sovellu luiden leikkaamiseen.
Wasabi Black -veitset tarjoavat keittiöösi herkeämätöntä 58±1 HRC -luokan kovuutta, japanilaisen kapeaan teroituskulmaan viimeisteltynä. Kaikissa Wasabi Black veitsien kahvoissa on käytetty bambujauhetta ja polypropyleenia, mikä tekee niistä saumattomia ja erittäin hygienisiä.
Ominaisuudet:
- Oikeakätiselle muotoiltu D-mallinen kahva
- Kahvan materiaali bambujauhetta ja polypropyleenia, saumaton rakenne, erinomainen pito ja kosteudenkesto
- Kahvan pituus: 12,6 cm
- Terän pituus: 16,5 cm
- Terän rakenne: kiillotettu ruostumaton teräs
- Terän kovuus: 58±1 HRC
- Teroituskulma: 10-15° - huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.