Uutuudet

Big Vesileikki - Peppa Pig lomalla (800055140)

Tuotenro: C83664
€78.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Big Waterplay Waterway Peppa Pig on Vacation on jännittävä vesileikkisetti, jossa yhdistyvät vesileikin hauskuus ja Peppa Pigin rakastetut hahmot. Tässä setissä on vesiväyläjärjestelmä, jossa on erilaisia kanavia, lukkoja ja portteja, joiden avulla lapset voivat luoda omia vesiseikkailujaan. Setti sisältää Peppa Pig -hahmon loma-asussaan, joka on valmis roiskimaan.

Lapset voivat käyttää mukana tulevaa venettä ja muita lisävarusteita vesiväylällä liikkumiseen ja auttaa Peppa Pigiä erilaisissa vesiseikkailuissa. He voivat avata ja sulkea sulkuja, ohjata veden virtausta ja kokeilla erilaisia vesivirtoja. Setti on suunniteltu edistämään mielikuvitusleikkiä, hienomotorisia taitoja ja koordinaatiota, kun lapset tutustuvat vesileikkien maailmaan.

Big Waterplay Waterway Peppa Pig on Vacation -setin avulla lapset voivat luoda loputtomia vesiseikkailuja Peppa Pig -suosikkihahmojensa kanssa. Se tarjoaa tuntikausia mukaansatempaavaa ja vuorovaikutteista leikkiä sekä sisällä että ulkona, joten se on täydellinen lelu pienille Peppa Pig -faneille.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4004943551403EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös