Uutuudet

Big Waterplay - Rotterdam (800055102)

Tuotenro: C83663
€35.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Valmistaudu loputtomaan vesileikkihupailuun Big Waterplay Rotterdam -setin avulla. Tämä suuri vesikanavajärjestelmä tarjoaa lapsille mukaansatempaavan ja vuorovaikutteisen leikkikokemuksen, joka kannustaa luovuuteen, tutkimiseen ja mielikuvitukselliseen tarinankerrontaan.

Big Waterplay Rotterdam -setti sisältää tilavan vesipöydän, jossa on erilaisia elementtejä, kuten vesilukkoja, kanavia, siltoja ja portteja. Modulaarisen rakenteensa ja 18 eri osan ansiosta lapset voivat koota ja muokata sarjaa luodakseen omia ainutlaatuisia vesiväyliä ja rakenteita.

Sarjaan kuuluu myös useita lisävarusteita, kuten veneitä, nosturi ja vesipumppu, jotka lisäävät leikkikokemukseen jännitystä ja toiminnallisuutta. Lapset voivat ohjata veneitä kanavien läpi, nostaa ja laskea vedenpintaa sulkujen ja porttien avulla sekä lastata ja purkaa lastia nosturilla.

Kestävän rakenteensa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta Big Waterplay Rotterdam -setti takaa pitkäikäisen leikin. Vesipöytä on suunniteltu pitämään vettä tukevasti, joten vettä virtaa jatkuvasti leikin aikana. Se on helppo puhdistaa ja huoltaa, mikä takaa vaivattoman nautinnon sekä lapsille että vanhemmille.

Leikkiminen Big Waterplay Rotterdam -sarjalla edistää tärkeitä kehitystaitoja. Se edistää hienomotoriikkaa, silmä-käsi-koordinaatiota ja tilatietoisuutta, kun lapset käsittelevät eri osia ja ovat vuorovaikutuksessa veden kanssa. Se stimuloi myös mielikuvitusta, sosiaalisia taitoja ja ongelmanratkaisukykyä, kun lapset luovat omia tarinoita ja skenaarioita mukana tulevien lisävarusteiden avulla.

Tämä vesileikkisetti sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, joten se on monipuolinen vaihtoehto leikkiin säästä riippumatta. Sitä suositellaan 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, ja se tarjoaa loputtomia tunteja hauskaa ja viihdettä.

Tuo vesileikkien jännitys lapsesi leikkeihin Big Waterplay Rotterdam -setin avulla. Seuraa, kun lapset tutkivat, luovat ja seikkailevat mielikuvituksellisesti omassa vesimaailmassaan.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4004943551021EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös