Uutuudet

Track Connector Allround XL (21026)

Tuotenro: C80955
€56.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

● Sisältää 41 Track Connectors (12 Basis, 10 Straight, 10 Anchor, 5 Double Blank, 3 Double Tab ja 1 Intersection)
● Ihanteellinen aloittelijoille sekä edistyneiden ja suurempien projektien rakentamiseen.
● Yhdistää DUPLO®, BioBUDDi, Unico, Hubelino jne. ja BRIO®, Thomas & Friends, Ikea Lillabo, Little Dutch, Melissa, Hape jne. junaradat.
● Sopii sekä aloittelijoille että kokeneille rakentajille sekä pienille että suurille tiili- ja raidekokoelmille.

Saat paljon enemmän irti DUPLO®- ja BRIO®-rakenteista rakentamalla molemmilla.
Rakenna ylös, rakenna ympäri, rakenna turvallisesti. Tämä on paketti aloittelevalle ja kokeneelle rakentajalle, joka haluaa kokeilla muovitiilien ja puujunaradan rakentamista yhdessä.
Haastaa lasten luovuutta.

Rakenna kahdessa tai useammassa kerroksessa ja esim. oven yli ja saavuta enemmän olemassa olevilla rakennuspalikoilla ja puujunaradoilla. Ei tarvita paljon tiiliä tai kiskoja, kunhan käytät Track Connectors jokaisen kiskon välissä, niin syntyy helposti jotain täysin ainutlaatuista.
Kaikissa TOY2 Track Connector palikoissa on sama kiskon korkeus, mikä takaa tasaisen ja vakaan junaradan - myös silloin, kun rakentaminen on edistynyt.
Kaikki Track Connector -tiilet on suunniteltu istumaan DUPLO / BiOBUDDi -levyjen keskelle, jotta luovalle suunnittelulle jäisi mahdollisimman suuri vapaus.

Pieni mutta tehokas yhteys
Kaikki lapset tuntevat ja rakastavat sekä DUPLO®:a että BRIO®:a. Leluja, joilla on leikitty sukupolvien ajan ja joilla on edelleen hauska rakentaa. Mutta oletko kokeillut leikkiä molemmilla yhtä aikaa? Uudella TOY2 Track Connectors:llä saat pienet liittimet, jotka ovat erittäin arvokkaita. Nyt voit liittää jo olemassa olevat lelut toisiinsa ja yhtäkkiä syntyy aivan uusia mahdollisuuksia entistäkin hienompiin, villimpiin ja vakaampiin junaratoihin.
TOY2 Track Connectors ei ainoastaan luo lisää leikkiä, vaan auttaa sinua ja lastasi myös vaalimaan luovuutta - yhdessä. Rakenna juuri sellainen kuin unelmoit sekä korkeudeltaan, pituudeltaan että siten, että radan varrella on paljon mäkiä ja risteyksiä.
TOY2 Track Connectors varmistaa, että saat enemmän leikkiä jo omistamillasi leluilla.
Siitä äidit ja isät pitävät: leikkiä enemmän niillä leluilla, joita sinulla jo on. Sen lisäksi, että TOY2 Track Connectors yhdistää ja tuo uutta arvoa olemassa oleviin leluklassikoihin, jotka todennäköisesti jo omistat, voit myös lisätä TOY2 Track Connectors:n kokoelmaan hyvällä omallatunnolla. Olemme ajatelleet viimeistä yksityiskohtaa myöten:
Käytämme kierrätysmuovia, tuotamme paikallisesti ja pakkaamme TOY2 Track Connectors:t käsin kestävään pahviin ja pusseihin. TOY2 Track Connectors:llä on myös lakisääteinen eurooppalainen CE-sertifikaatti, joten tiedät, että lapsesi voi leikkiä turvallisesti.

Sisältö 41 Track Connectors:
12 Basis
Tämä tiili voidaan asettaa sekä DUPLO®:n, BiOBUDDin että vastaavien päälle.
Se voidaan liittää sekä naaras- että urospuolisiin puujunaratoihin, ja siinä on hieman sisäänrakennettua löysää, joten eri sukupolvia ja eri tyyppisiä ratoja tuetaan kaikki (niiden koot vaihtelevat hieman).
Pohjatiili on intuitiivisin palikka, jota on helpointa käyttää, ja se on ensisijainen palikka työkalupakissa, kun rakennetaan palikoita ja junakiskoja yhdessä TOY2 Track Connectors:n kanssa.
10 Suora
Suora palikka on välikappale ja se on hyvä, kun sinulla on venytys, jossa asiat eivät sovi halutulla tavalla. Se on suunniteltu niin, että siinä on tarpeeksi väljyyttä erilaisten ratojen tukemiseen.
Kun projekteistasi tulee edistyneempiä, on tärkeää, että tämä tiili on työkalupakissa.
10 Ankkuri
Ankkuriliitin toimii ankkuroimalla kiskon alapuolelta. Puukiskon käännöksissä ja y-risteyksissä/jakajissa on syvennyksiä ylä- ja alapuolella, ja tätä Ankkuri-tiili käyttää niiden ankkuroimiseen. Tämä mahdollistaa edistyneelle TOY2 Track Connector rakentajalle paitsi korkeuden rakentamisen myös raiteiden jakamisen sekä muita vastaavia edistyneitä temppuja.
Jotta TOY2 Track Connector -rakentaminen voidaan viedä seuraavalle tasolle, Anchor-tiili on tärkeä, mutta se on myös välttämätön, jotta käännöksiä voidaan vakauttaa rakenteessa, jossa esimerkiksi DUPLO-palikoita ei käytetä vain sillanpilareina, vaan ne rakennetaan jatkuvammassa rakenteessa. Jakajaa varten yksi tai kaksi Ankkuriliitintä ovat myös erinomaisia ankkurointiin.
5 Kaksinkertainen aihio
TOY2 Track Connector kytkimet poistavat rajoituksia kiskorakentamisessa Double Female Track Connectors. Double Female s.
Double Female mahdollistaa junaradan kiinnittämisen lohkojen perustuksiin ja kiskojen suunnan muuttamisen.
3 Double Tab
TOY2 Track Connector kytkimet poistavat rajoituksia junanrakentamisessa Double Male Track Connectors. avulla.
Double Male mahdollistaa junaradan kiinnittämisen lohkojen perustuksiin ja kiskojen suunnan muuttamisen.
1 Risteys
Intersection TOY2 Track Connector avulla voit kiinnittää kiskot esim. DUPLO-palikoiden perustuksiin ja antaa kiskojen risteillä - samalla korkeudella sen sijaan, että ne ylittäisivät sillan.
Se on suunniteltu niin, että siinä on tarpeeksi väljyyttä erilaisten kiskojen tukemiseen.
Kun projekteistasi tulee edistyneempiä, on tärkeää, että tämä tiili on työkalupakissa.

Puhdistusohjeet
Kaikki TOY2 Track Connectors voidaan pestä jopa 60 asteessa - on kuitenkin olemassa vaara, että istuvuus voi hieman kärsiä (ja muuttua hieman löysemmäksi tai tiukemmaksi). Ne ovat kuitenkin edelleen toimivia kiskojen ankkuroimiseksi harkkoihin.
Suosittelemme pesemään Track Connectors käsin alhaisemmissa lämpötiloissa tai suihkuttamaan ne pois.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
5745000329267EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös