Uutuudet

Track Connector 8 perusliitintä (21048)

Tuotenro: C80957
€14.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

● Sisältää 8 Track Connectors

● Ihanteellinen aloittelijoille sekä suurempien projektien rakentamiseen joidenkin muiden TOY2 Track Connector -laatikoiden kanssa.

● Yhdistää DUPLO®, BioBUDDi, Unico, Hubelino jne. ja BRIO®, Thomas & Friends, Ikea Lillabo, Little Dutch, Melissa, Hape jne. junaradat.

● Soveltuu sekä tyypilliselle aloittelijalle että pienelle tiili/ratakokoelmalle.

Pieni mutta tehokas liitäntä. Kaikki lapset tuntevat ja rakastavat sekä DUPLO®:a että BRIO®:a. Leluja, joilla olemme leikkineet sukupolvien ajan ja joilla on edelleen hauska rakentaa. Mutta oletko kokeillut leikkiä molemmilla yhtä aikaa? Uuden Track Connectors:n avulla saat pieniä liittimiä, joilla on suuri arvo. Nyt voit liittää jo olemassa olevat lelut toisiinsa ja yhtäkkiä syntyy aivan uusia mahdollisuuksia entistäkin hienompiin, villimpiin ja vakaampiin junaratoihin.

Track Connectors ei ainoastaan luo lisää leikkejä, vaan auttaa sinua ja lastasi myös vaalimaan luovuutta - yhdessä. Rakenna juuri sellainen kuin unelmoit sekä korkeudeltaan, pituudeltaan että siten, että radan varrella on paljon mäkiä ja risteyksiä.

Track Connectors varmistaa, että saat enemmän leikkiä jo omistamillasi leluilla. Siitä äiti ja isä pitävät: leikkiä enemmän niillä leluilla, joita sinulla jo on. Sen lisäksi, että Track Connectors yhdistää ja tuo uutta arvoa olemassa oleviin leluklassikoihin, jotka todennäköisesti jo omistat, voit myös lisätä Track Connectors:n kokoelmaan hyvällä omallatunnolla. Olemme ajatelleet viimeistä yksityiskohtaa myöten:

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
5745000329489EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös