Uutuudet

Playmobil Poni-turnaus (71495)

Tuotenro: C86028
€30.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Yksityiskohtainen Playmobil Pony Tournament, jossa on kolme Playmobil -hahmoa ja kaksi ponia. Sisältää palkintokorokkeen palkintojenjakoa varten, erilaisia esteitä ja muita hevosaiheisia lisävarusteita.
Aloita kilpailu ponisi kanssa Playmobil Poni-turnauksessa. Turnausalueella, jossa on erilaisia esteitä, kuten vesikaivanto, oksa ja olkipaalit, lahjakkaat ratsastajat voivat esitellä taitojaan. Radan ratsastaminen virheettömästi ei ole aivan helppoa, mutta kaikki antavat parhaansa. Lopussa odottaa voittajapokaali lapselle ja laakeriseppele ponille. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen tai toinen sija, paikalla oleminen on kuitenkin kaikki kaikessa!

Tekniset tiedot:

- Rakkaudella suunniteltu Playmobil hevoslelu, jossa on kolme Playmobil hahmoa, kaksi ponia, kolme estettä, palkintokoroke, voitonseppele, kypärät ja monia muita lisävarusteita jännittäviin ratsastuskilpailuihin leikkihuoneessa.

- Lapsihahmot voivat ratsastaa poneilla ilman satulaa.

- Loistava lahja tai matkamuisto 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille ratsastuksen ystäville.

- Playmobil Horses of Waterfall World -leikkisarjat on valmistettu keskimäärin yli 80-prosenttisesti kierrätetyistä ja biopohjaisista materiaaleista.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789714954EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös