Uutuudet

Playmobil Ihmeellistä: Marinette's Loft (71334)

Tuotenro: C86008
€65.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Ihmeellinen: Marinette's Loft. Täysin kalustetussa parvessa on paljon tarvikkeita Marinetten seikkailuja varten: Pöytä, tuoli, tietokone, sänky, seisova peili, lepotuoli, ompelukone, pukunukke ja paljon muuta. Sisältää Marinetten ja Manonin.
Koe Miraculousin lumoava maailma uudella Playmobil leikkisarjalla Miraculous: Marinette's Loft! Tässä jännittävässä leikkimaailmassa voit uppoutua rakastetun sarjan kohtauksiin ja hahmoihin. Leikkisarja sisältää päähenkilö Marinette Dupain-Chengin ja pienen Manon Chamackin. Marinette huolehtii tytöstä rakastavasti ja lähtee hänen kanssaan jännittäviin seikkailuihin. Marinetten viihtyisä parvi hänen vanhempiensa leipomossa herää henkiin lattiapaneelin ja kahden sivuseinän avulla. Jopa pukeutumiskonsolin peili on varustettu peilifoliolla. Monipuolinen lepotuoli tarjoaa sekä istuma- että makuutilaa. Ompelukonetta voi käyttää sivukahvasta, jolloin neula liikkuu ylös ja alas, mikä luo aidon pelikokemuksen.

Tämän fantastisen setin avulla lapset voivat sukeltaa Miraculousin taianomaiseen maailmaan ja tulla omien tarinoidensa supersankareiksi. Sillä Playmobil Miraculousin kanssa kaikki on mahdollista!

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789713346EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös