Uutuudet

Playmobil JUNIOR & Disney: Mickey's Boat Tour (71707) (71707)

Tuotenro: C86068
€20.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Taattua jännittävää vesileikkihupia! Disneyn Mikki Hiiren inspiroiman Boat Tour -kylpysetin avulla leikkisästä veden tutkimisesta tulee helppoa. Lapsesi kehittää hienomotorisia taitojaan samalla, kun hänellä on hauskaa ammeessa, ja hän viihtyy paremmin vedessä. Anna lapsesi lähteä Mikki Hiiren kanssa kylpyammeen kierrokselle. Mikki laitetaan nopeasti siistiin urheiluveneeseen, ja seikkailu alkaa. Vedessä uiskentelevat myös hauska Havaijin kilpikonna ja söpö ananaskala. Kenen luulet uivan nopeimmin?

Tuotteen erityispiirteet: - Kokeile, miten paljon uimareita voi uida:

- Havaijin kilpikonna

- Kalan sisälle jäänyt vesi voidaan poistaa tyhjennysreikien kautta

Playmobil JUNIOR - suunniteltu nuorimmille Playmobil faneille! Täydellinen pienille käsille ja varhaisille taaperoystävällisille löydöille. Monilla jännittävillä ominaisuuksilla, kuten pinoamis-, arvoitus- tai lajitteluhauskuudella. Anna 1-4-vuotiaan lapsesi ottaa ensiaskeleensa suureen Playmobil maailmaan Playmobil JUNIORin avulla!

Playmobil JUNIOR pitää lapsesi turvallisuuden mielessä: Playmobil JUNIOR on valmistettu EU:ssa, se ei sisällä BPA:ta ja siinä ei ole pieniä osia, jotka voisivat aiheuttaa nielemisvaaran.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789717078EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös