Uutuudet

Playmobil Viihtyisä kahvila, jossa on kasvimaa (71441)

Tuotenro: C86012
€67.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Viihtyisä Site Trailer Cafe kutsuu sinut viipyilemään rennossa ilmapiirissä hanhilammen äärellä. Keittiöstä tuoksuu aina tuoreet leivonnaiset, vastakeitetty kahvi ja kaikenlaiset herkulliset kotikasvatetuista vihanneksista valmistetut ruoat. Irrotettavalla katolla ja runsailla lisävarusteilla.

Esittelyssä Playmobil Viihtyisä junakahvila kasvimaalla - jossa mielikuvitus ei tunne rajoja! Tässä 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille suunnitellussa uskomattomassa lelusarjassa yhdistyvät viihtyisän kahvilan viehätysvoima ja työmaavaunun seikkailu, ja se tarjoaa loputtomasti mielikuvitusleikkiä. Rohkaise pikkuisiasi lähtemään luovuuden matkalle, kun he astuvat roolileikkien maailmaan Cosy Site Trailer Cafe -rakennustyömaakahvilan avulla. Tämän ihastuttavan setin avulla lapset voivat tutkia erilaisia skenaarioita, jotka stimuloivat heidän mieltään ja edistävät tärkeitä kehitystaitoja. Cosy Train Café with Vegetable Garden -sarjan avulla lapset voivat luoda omia tarinoitaan ja teeskennellä olevansa kahvilan omistajia, kokkeja tai jopa nälkäisiä asiakkaita. He voivat kuvitella keittävänsä kahvia, tarjoilevansa herkullisia herkkuja ja järjestävänsä ihania piknikkejä aivan luonnon helmassa.

Lahjoita mielikuvitusta ja loputonta hauskanpitoa Playmobil Country Cosy Train Café with Vegetable Garden -lelusarjalla, joka herättää luovuutta ja kehittää arvokkaita taitoja 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789714411EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös