Päivitetty 2023 malli jossa mangoliapuukahva on vaihtunut koivuun sekä leipäveitsi on vaihtunut kokkiveitseksi.
SATAKEn japanilaista veitsikulttuuria edustavat sashimi-, santoku-, leipä- ja vihannesveitsi sekä vihanneshakkuri.
Koivukahvallisissa veitsissä on 15 asteen teroituskulma. Veitsisetti toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten tämä on erinomainen lahjavaihtoehto vaikka ystävälle tai perheenjäsenelle.
SATAKE on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä. Se on ollut Japanin johtavia veitsimerkkejä vuodesta 1940
Ominaisuudet
- Sashimi-, santoku-, kokki- ja vihannesveitsi sekä vihanneshakkuri
- Toimitetaan lahjapakkauksessa
- Kahva valmistettu koivusta
- Teräs kovuus: 58±1 HRC
Muista myös teroituskivi
Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.
- Loistava lahjaidea!
- Viisi eri veistä
- Erinomainen hinta-laatusuhde
- Teräs kovuus: 58±1 HRC