SATAKE Noushu Masamuke Saku Chrome Santoku kockkniv, 17 cm

Tuotenro: C55303
  • Erinomainen ja laadukas kokkiveitsi
  • Terä: Ruostumaton teräs molybdeenilla
  • Terän kovuus 58±1 HRC
  • Kahva valmistettu kumipuusta
  • Valmistettu Japanissa
€37.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  6-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot
Kokkiveitsi soveltuu niin kasvisten, lihan kuin kalankin leikkaamiseen, ja onkin keittiön käytetyimpiä veitsiä.

Kokkiveitsi soveltuu niin kasvisten, lihan kuin kalankin leikkaamiseen, ja onkin keittiön käytetyimpiä veitsiä. Erittäin terävän terän pituus on 17 cm, ja sen teroituskulma on 15 astetta. Terä on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, jossa on korkea hiilipitoisuus sekä se sisältää molybdeenia. Tämä antaa erinomaisen korroosionkestävyyden, jolloin veitsi on pitkäikäinen ja erittäin kestävä. Veitsen kahva on ovaalin muotoinen, ja se on valmistettu kumipuusta.

Ominaisuudet

  • Teräs kovuus: 58±1 HRC
  • Terän pituus 17 cm
  • Teroituskulma 10-15° - huomattavasti terävämpi kuin eurooppalaiset veitset

Japanilainen Satake Cutlery on valmistanut veitsiä jo vuodesta 1940 lähtien, ja on yksi Japanin tunnetuimmista veitsibrändeistä.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.



  • Erinomainen ja laadukas kokkiveitsi
  • Terä: Ruostumaton teräs molybdeenilla
  • Terän kovuus 58±1 HRC
  • Kahva valmistettu kumipuusta
  • Valmistettu Japanissa
4956617807821EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös