Uutuudet

Schleich Horse Club - Hevoseikkailut auton ja perävaunun kanssa (42535)

Tuotenro: C88084
€87.99
 
Toimitusaika:  Tilapäisesti loppu
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Hannah ja hänen isänsä seikkailevat hienosti Schleich® Horse Clubin auton ja hevostrailerin kanssa! Monipuoliset toiminnot tarjoavat paljon leikkivaihtoehtoja. Tilavan maastoauton istuimet voi taittaa alas, joten herra Kramerin hahmo voi pakata mukaansa paljon tavaraa, kuten kokoontaitettavan teltan ja kattavat ratsastusvarusteet, jotka koostuvat kypärästä, satulasta, taluttimesta, ämpäristä ja hoitolaatikosta, johon kuuluu hierontaharja ja kiharakampa. Mukana on myös kiinnitettävät tikkaat. Hannah ei ole vain treenannut ahkerasti turnausta varten, vaan hän on myös harjoitellut holsteiner-tammansa lastaamista irrotettavaan hevostraileriin. Hannan itsevarman ja rauhallisen käytöksen ansiosta hevonen on halukas ohjautumaan talutushihnasta hevostraileriin ja sieltä pois. Hevosperävaunuun on ripustettu heinäverkko, jossa on olkipaaleita, jotta tamma saa hyvin ruokaa ajon aikana.

World of Schleich

Schleich tuotteet on kehitetty vanhempien, opettajien ja lasten avustuksella, ja siksi ne on suunniteltu erityisesti lasten käsiin.

Friedrich Schleich perusti yrityksen vuonna 1935. Nykyään kuuluisat Schleich -hahmot syntyivät ensimmäisen kerran 1950-luvulla. Schleich -tuotteiden suunnittelu ja tarvittavien työkalujen luominen tehdään omassa yrityksessä, joten voimme valvoa uuden tuotteen luomisen ensimmäisiä elintärkeitä vaiheita. Itse tuotanto tapahtuu yrityksen pääkonttorissa Saksassa ja useissa tuotantolaitoksissa ulkomailla.

Schleich hahmojen ja eläinten mittakaava on 1:24

Ikäsuositus: 5+

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4059433573014EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös