Uutuudet

Schleich Hevoskerho - Lakeside Country House ja talli (42551)

Tuotenro: C87499
€157.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Lakeside Country House and Stable osoitteesta Schleich® Horse Club on Hannahin ja hänen vanhempiensa koti, ja se tarjoaa monenlaisia leikkitoimintoja ja tarvikkeita. Keittiössä he voivat syödä omenapiirakkaa suoraan uunista keittiön pöydän ääressä tai napostella välipalaa jääkaapista. Lautanen, kupit, kattila ja pannut pestään tiskialtaassa. Vanhempiensa Oliverin ja Carolinen tavoin Hannah-hahmo on täysin liikkuva ja voi istua, ratsastaa ja seistä. He kaikki pitävät huolta quarter-hevonen Cayennesta ja Hannoverin ori Jupiterista. Hevoset valmistellaan harjoitteluun huolellisella karstalla ja currykammalla, minkä jälkeen ne talutetaan ja satuloidaan satulahyllystä saatavalla satulalla. Kun hänen vanhempansa viettävät iltaa parvekkeella tai sohvalla olohuoneen pöydän ääressä, Hannah hiipii ullakolle kerrossängyn tikkailla. Siellä hän leikkii kissanpentujen kanssa ja löytää kultaisen avaimen. He kaikki pukevat pyjaman päälleen kylpyhuoneessa, ennen kuin yöpöydän valo sammutetaan. Kaikki käpertyvät peittoihinsa ja tyynyihinsä ja haaveilevat uusista seikkailuista hevosen selässä.

Maailma Schleich

Schleich tuotteet on kehitetty vanhempien, opettajien ja lasten avustuksella, ja siksi ne on suunniteltu erityisesti lasten käsiin.

Friedrich Schleich perusti yrityksen vuonna 1935. Nykyään kuuluisat Schleich -hahmot syntyivät ensimmäisen kerran 1950-luvulla. Schleich -tuotteiden suunnittelu ja tarvittavien työkalujen luominen tehdään omassa yrityksessä, joten voimme valvoa uuden tuotteen luomisen ensimmäisiä elintärkeitä vaiheita. Itse tuotanto tapahtuu yrityksen pääkonttorissa Saksassa ja useissa tuotantolaitoksissa ulkomailla.

Schleich hahmojen ja eläinten mittakaava on 1:24

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4059433572925EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös