Uutuudet

Schleich Eldrador-olennot - Tulikotka (42511)

Tuotenro: C87484
€30.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Hänen valppaat silmänsä eivät jätä mitään huomaamatta: Korkealla laavamaailman tulivuorten yläpuolella Schleich® Eldrador® Creaturesin palokotka kiertää majesteettisesti ilmassa. Hänen liikkuvat siipensä takaavat, että taitavalla linnulla on runsaasti käyttövoimaa ja että se hallitsee helposti monimutkaisetkin lentomanööverit. Tulikotka havaitsee pienimmätkin liikkeet maassa - ja jos kyseessä on tunkeilija, petolintu ei epäröi pitkään: Se levittää liikkuvat, läpinäkyvät siipensä ja syöksyy kohti vihollista. Se vetää perässään hehkuvan, palavan pyrstön, joka saa sen näyttämään putoavalta komeetalta. Tulikotkalla on terävät kynnet, joilla se tarttuu armottomasti. Toinen ase, jota se käyttää hyökkäyksissä, on sen kaareva, terävä nokka. Kruununa palokotka luo siipiensä avulla valtavan tulimyrskyn, joka pyyhkäisee vihollisensa pois.

Koko: 18 x 15,5 x 8,2 cm

World of Schleich

Schleich tuotteet on kehitetty vanhempien, opettajien ja lasten avustuksella, ja siksi ne on suunniteltu erityisesti lasten käsiin.

Friedrich Schleich perusti yrityksen vuonna 1935. Nykyään tunnetut Schleich -figuurit syntyivät ensimmäisen kerran 1950-luvulla. Schleich -tuotteiden suunnittelu ja tarvittavien työkalujen luominen tehdään omassa yrityksessä, joten voimme valvoa uuden tuotteen luomisen ensimmäisiä elintärkeitä vaiheita. Itse tuotanto tapahtuu yrityksen pääkonttorissa Saksassa ja useissa tuotantolaitoksissa ulkomailla.

Schleich hahmojen ja eläinten mittakaava on 1:24

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4059433011905EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös