Uutuudet

Schleich Eldrador Creatures - Lava-lohikäärme (70138)

Tuotenro: C87444
€35.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Laavalohikäärme on laavamaailman yläpuolella olevien taivaiden hallitsija - jokainen, joka tunkeutuu hänen tilaansa, joutuu tekemisiin hänen kanssaan! Puolustaakseen itseään se iskee taistelun aikana piikkihännällään vihollisiaan vastaan. Ja se tekee todella kipeää! Nopeat takaa-ajot taivaalla eivät ole hänelle ongelma: hänen suuret, vahvat siipensä tekevät hänestä ketterän metsästäjän, jolla on nuolen nopeus! Äärimmäisen kuumalla tulisella hengityksellään se voi jopa sulattaa kiviä - mikä saa kivihirviön usein näkemään punaista! Mitä lähempänä se on temppelin laavalähdettä, sitä vahvempi se on. Siellä on myös niin mukavan lämmintä. Koko: 18,8 x 22 x 14,5 cm.

World of Schleich

Schleich tuotteet on kehitetty vanhempien, opettajien ja lasten avustuksella, ja siksi ne on suunniteltu erityisesti lasten käsiin.

Friedrich Schleich perusti yrityksen vuonna 1935. Nykyään tunnetut Schleich -figuurit syntyivät ensimmäisen kerran 1950-luvulla. Schleich -tuotteiden suunnittelu ja tarvittavien työkalujen luominen tehdään omassa yrityksessä, joten voimme valvoa uuden tuotteen luomisen ensimmäisiä elintärkeitä vaiheita. Itse tuotanto tapahtuu yrityksen Saksan pääkonttorissa ja useissa tuotantolaitoksissa ulkomailla.

Schleich hahmojen ja eläinten mittakaava on 1:24

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4055744021022EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös