Uutuudet

TEC-TOY McLaren 765LT R/C 1:12 2,4GHz 7,4V - Metallivihreä (471310)

Tuotenro: C86307
€51.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Aja tyylikkäästi ja vauhdikkaasti kauko-ohjattavalla McLaren 765LT:llä osoitteesta TEC-TOY! Tämä hämmästyttävä auto on kopio suositusta urheiluautosta ja sopii täydellisesti sekä lapsille että aikuisille, jotka pitävät nopeudesta ja eleganssista.

McLaren 765LT kuuluu TEC-TOY'n 1:12-sarjaan ja se on suunniteltu tekemään vaikutuksen yksityiskohdillaan ja vaikuttavalla suorituskyvyllään. 2,4 GHz:n taajuuden ansiosta useat autot voivat ajaa yhdessä ilman häiriöitä, mikä mahdollistaa jännittävät kilpailut ja ajot ystävien ja perheen kanssa.

Kaukosäädintä voidaan käyttää sekä oikealla että vasemmalla kädellä, mikä tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta ajon aikana.

McLaren 765LT on varustettu valoilla sekä edessä että takana, mikä tuo autoon lisää realismia ja tekee siitä entistäkin vaikuttavamman näköisen etenkin pimeässä ympäristössä. Vaikuttavan, lähes 40 cm:n pituutensa ansiosta tämä auto erottuu edukseen ja herättää huomiota kaikkialla. Auton huippunopeus on jopa 10 km/h, joten voit todella tuntea vauhdin, kun ajat sillä ympäriinsä.

Auton mukana toimitetaan ladattava 7,4 voltin Li-ion-akku ja USB-kaapeli. Näin varmistat, että sinulla on aina riittävästi virtaa monien tuntien ajamisen ilosta nauttimiseen. Kaukosäädin vaatii 2 AA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen.

Jos siis olet valmis valloittamaan tien tyylillä ja vauhdilla, TEC-TOY kauko-ohjattava McLaren 765LT on täydellinen kumppani. Tartu kaukosäätimeen ja koe tämän upean auton ajamisen ilo!

McLaren 765LT:tä suositellaan vähintään 6-vuotiaille lapsille.

Tekniset tiedot:

Pituus: 37 cm

Korkeus: 9 cm

Leveys: 16 cm

Taajuus: 2,4 GHz

Nopeus: max 10 km/h

Akkuvirran vaatimukset: Akku: 1,5 kpl:

Akku: Malli: Malli: Malli: Malli: Malli: Malli: Malli: Malli: 7.4V Li-Ion akku (mukana)

Kaukosäädin: 2 x AA-paristot (eivät sisälly)

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
5700134713108EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös