Uutuudet

TEC-TOY Champion GT9 w/light R/C 1:22, 27MHz - Keltainen/sininen (471250)

Tuotenro: C86318
€19.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Koe ajamisen jännitys TEC-TOY auton Champion GT9 kanssa 1:22-sarjassa!

Auto sopii erinomaisesti sisäleikkeihin ja on sopivan kokoinen ajettavaksi ympäri olohuonetta tai muilla sisäpinnoilla. TEC-TOY auton taajuus on 27 MHz, mikä takaa vakaan ja luotettavan yhteyden auton ja kaukosäätimen välillä. Voit helposti ohjata auton liikkeitä kaukosäätimellä ja nauttia upeasta ajokokemuksesta.

Autossa on valot rungossa, jotka tuovat visuaaliseen kokemukseen lisäulottuvuuden ja tekevät autosta entistäkin vaikuttavamman näköisen, etenkin pimeässä ympäristössä. TEC-TOY -auto ei ole vain kaunis, vaan se on myös supernopea! Sen huippunopeus on jopa 20 km/h, joten voit todella tuntea vauhdin, kun ajat sillä ympäriinsä. Auto on täysin toimiva, joten voit kääntyä, kiihdyttää ja jarruttaa juuri niin kuin haluat.

Auton ja kaukosäätimen välinen etäisyys on noin 15 metriä, mikä antaa sinulle hyvän liikkumisvapauden ja mahdollisuuden hallita auton toimintaa. Voit helposti kiertää esteitä ja tutkia erilaisia ajotyylejä.

TEC-TOY -auto vaatii 3 AA-paristoa ja kaukosäädin 2 AA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen. Näin varmistat, että sinulla on riittävästi virtaa monien tuntien ajamisen ilosta nauttimiseen. Jos siis etsit jännittävää ja kaunista autoa, jolla voi ajaa jopa 20 km/h, 1:22-sarjan TEC-TOY auto on täydellinen ratkaisu. Tartu kaukosäätimeen ja koe tämän upean auton ajamisen ilo!

Autoa suositellaan vähintään 3-vuotiaille lapsille.

Tekniset tiedot:

Pituus: 19,5 cm

Korkeus: 6 cm

Leveys: 8 cm

Taajuus: 27 MHz

Nopeus: max 20 km/h

Akkuvaraukset: Akku: 1,5 kpl:

Akku: Malli: 3 x AA-paristoa (ei sisälly): 3 x AA-paristoa (ei sisälly)

Kaukosäädin: 2 x AA-paristoa (ei sisälly)

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
5700134712507EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös