Uutuudet

Ravensburger Tempo (10621429)

Tuotenro: C86801
€30.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Pikkulapset oppivat värejä pelatessaan hauskaa peliä. Valitse värillinen etana, jonka uskot tulevan ensimmäisenä, ja sellainen, jonka uskot tulevan viimeisenä. Heitä puista noppaa ja siirrä noppaan heitettyjen värien mukaisia etanoita. Jos heitetään kahta samaa väriä, etanasi siirtyy kaksi tilaa. Kun kaikki etanat ovat saavuttaneet oman värinsä ympyrän laudan päässä, peli on ohi. Muista pitää kirjaa siitä, mitkä etanat olivat ensimmäisinä ja mitkä viimeisinä. Oikeat etanat valinneet pelaajat voittavat.

Arvuuttelu on enemmän kuin hauskaa! Palapelien pelaaminen kehittää loogista ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja, muistia, keskittymiskykyä ja keskittymiskykyä sekä kasvattaa itseluottamusta. Lisäksi se on loistava tapa irrottautua, rentoutua ja purkaa stressiä.

Ravensburger palapelit on suunniteltu positiiviseksi, turhautumattomaksi kokemukseksi. Teräksestä leikatut palapelimme sopivat täydellisesti toisiinsa ilman repeilyä tai pölyä - eikä yksikään pala ole koskaan samanmuotoinen! Erittäin paksujen pahvipalojen ansiosta palapelisi kestää vuosia. Ja hieno, pellavarakenteinen paperimme poistaa häikäisyn, jotta palat näkyvät todella hyvin.

Vuodesta 1891 lähtien Ravensburger on valmistanut hienoimpia palapelejä Ravensburgissa, Saksassa. Juuri yksityiskohtiin kiinnitetty huomio tekee Ravensburger:sta maailman parhaan palapelimerkin! He käyttävät yksinoikeudella kehitettyä, erityisen paksua kartonkia ja yhdistävät sen hienoon, pellavarakenteiseen paperiin, jotta palapelin kuva olisi häikäisemätön ja laatu tuntuisi. Teräksiset leikkaustyökalut suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä. Näin varmistetaan, että yksikään pala ei ole samanlainen ja että se sopii täydellisesti yhteen.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4005556214297EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös