Uutuudet

Tech Deck Sky Brownin Olympic - Games Paris Ramp (6070269)

Tuotenro: C85914
€34.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Tuo kultaa kotiin Tech Deck Sky Brown's Olympic Games Paris 2024 Ramp Playset - upeasti yksityiskohtainen olympialaisten skeittipuiston leikkisetti!

AJA OLYMPIALAISTEN KANSSA

Tämä mini sormi skeittiparkki sisältää erilaisia ramppeja ja kiskoja, joilla voit luoda useita yhdistelmiä temppujen oppimiseen ja edistymiseen. Hio kiskoja, kiihdytä tai hidasta vauhtia eri ramppien avulla ja tavoittele kultaa hallitsemalla uusia temppuja. Skeittaa Olympic Park Tech Deck -radalla Sky Brownin allekirjoittamalla pro fingerboardilla ja lisää minirullalautakokoelmaasi. Kerää kaikki kolme Pariisin 2024 olympialaisten virallista playset-sarjaa, jotta voit luoda koko puiston ja rakentaa täydelliset sormilautaesteet, joilla voit skeitata.

RAKENNA KOKOELMASI

Tämä on täydellinen leikkisetti käytettäväksi Tech Deck fingerboard-kokoelmasi tai Tech Deck BMX:n kanssa (kumpikin myydään erikseen). Kerättäviä kansia, leluhahmoja ja leikkisarjoja on runsaasti. Aja, flippaa ja grindaa oikeiden skeittiyritysten Tech Deck sormilautojen kanssa. Tech Deck sormien minirullalautat ja ramppisarjat ovat täydellinen lahja 6-8-vuotiaille lapsille.

- Ikäjakauma: 6+

- Varoitusviesti: Varoitus: Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille

- MUKAUTETTAVA Skeittipuisto: Suunnittele ja skeittaa oma mini-olympialaisten skeittipuisto Tech Deck Olympialaiset Pariisi 2024 X-Connect Parkin avulla

- EXCLUSIVE PRO FINGERBOARD: Täydennä sormirullalautakokoelmaasi ja skeittaa luomuksesi brittiläisen olympialaisen Sky Brownin allekirjoittamalla sormirullalautalla.

- X-CONNECT PARK CREATOR: Hio kaidetta, kiihdytä tai hidasta vauhtia eri ramppien avulla. Tavoittele kultaa ja rakenna tämä leikkisarja haluamallasi tavalla.

- RAKENNA KOKONAINEN Skeittipuisto: Yhdistä muita Pariisin 2024 olympialaisten X-Connect-pelisarjoja, niin saat aikaan kokonaisen virallisen olympialaisen Tech Deck skeittipuiston.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
0681147020870EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös