Uutuudet

Playmobil Suuri merirosvolaiva (71530)

Tuotenro: C86737
€100.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Suurella, kelluvalla merirosvolaivalla voi taistella merihirviöitä ja vihollisrosvoja vastaan. Merirosvomiehistön kimppuun hyökkää hirviömäinen mantarausku, mutta laiva on hyvin varustettu: Kääntyvät tykit suojaavat paapuurin ja tyyrpuurin puolta, ja toimiva ankkuritykki suojaa perää. Lopulta merirosvot onnistuvat vangitsemaan merihirviön häkkiin - kunnes se karkaa jälleen ja on vangittava uudelleen ...

Merirosvofanit, valmistautukaa jännittävään merirosvoseikkailuun suurella merirosvolaivalla miehistöineen osoitteesta Playmobil! Tämä kelluva purjevene on varustettu kääntyvillä tykeillä, vapaasti sijoitettavalla suurella tykillä ja tarjoaa runsaasti tilaa seikkailunhaluiselle merirosvomiehistölle. Käytännöllisten jalkakiinnikkeiden ansiosta hahmot voivat seistä turvallisesti aluksella. Myös purjeet ovat liikuteltavissa, ja käärinliinat voidaan avata molemmin puolin. Kanteen integroitu kellukerroin estää laivan uppoamisen, vaikka se täyttyisi kokonaan vedellä.

Jännittävä merirosvomaailma osoitteesta Playmobil ei ole heikkohermoisille. Mielikuvitukselliset hahmot, fantastiset laivat, joissa on monia ominaisuuksia, ja karmivat merihirviöt tarjoavat kaiken mielikuvitukselliseen roolipeliin leikkihuoneessa. Ihanteellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille seikkailunhaluisille lapsille.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789715302EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös