Uutuudet

Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Off-road Edition (71436)

Tuotenro: C86011
€74.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad -versio, jossa on suurempi maavara, etusuoja ja kattoteline uskaliaita ajoja varten maastossa.
Oletko valmis hurjiin maastoseikkailuihin? Upouusi Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad on täydellinen kumppani seikkailuihisi! Siistien maastovarusteiden, irrotettavan katon, nelihenkisen tilan ja ylimääräisen maavaran ansiosta jokaisesta ajelusta tulee jännittävä kokemus. Vähintään 5-vuotiaat fanit voivat tutustua ajamisen iloon, kun hahmot on kiinnitetty turvallisesti jalkakiinnikkeillä. Varapyörä ja polttoainekanisteri säilytetään kätevästi kattotelineessä ja kiinnitetään silikonihihnoilla. Jopa lapiolle on varattu oma paikkansa! Liikuteltavien elementtien, kuten kiven ja joustavan maastolevyn, ansiosta sekä nuoret että vanhat autoharrastajat voivat kokea jännittäviä tarinoita. Offroad-toimintaa kaikille Porsche- ja autofaneille 5-99-vuotiaille!

Tekniset tiedot:

- Aito Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 Offroad, jossa on Playmobil hahmo, vararengas, kattoteline, jossa on 4 lisäajovaloa, etupuskurin suojus, kiristyshihnat ja monia muita upeita lisävarusteita toiminnantäyteisiin roolipeleihin lastenhuoneessa.

- Siistiä leikkihupia: Off-road Porsche on varustettu uusilla akselikiinnikkeillä ja suuremmilla pyörillä, jotka lisäävät maavaraa. Maastolevyllä voidaan ylittää esteitä.

- Melko joustava: Takamoottorin konepelti voidaan avata. Kattoteline ja katto ovat irrotettavissa.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789714367EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös