Uutuudet

Playmobil Junior & Tinti: Tinti: Värikäs sukellusvene (71440) (71440)

Tuotenro: C86263
€35.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Paikoillanne - valmiina - menoksi! Kuka on ensimmäisenä suihkussa? Kauniilla uusilla kylpysarjoilla, jotka on valmistettu yhteistyössä Tinti-yhtiön kanssa, suihkussa käyminen on entistäkin hauskempaa! Kylpyaikahupia kolmella eri värisellä Tinti-kylpytabletilla, jotka värjäävät veden ja saavat sen tuoksumaan hyvältä. Mikä on lapsesi lempiväri kylpyvedessä? Matkaan syvälle mereen! Siisti sukellusvene suuntaa merelle. Iloinen kapteeni hyppää nopeasti komentokeskukseen ja sukellusveneen katto sulkeutuu. Pian paikalle ilmestyy ensimmäinen merenelävä: iloinen pieni mustekala haluaa tulla mukaan kyytiin. Kuka auttaa sen sukellusveneeseen? Minkä väristä veden pitäisi olla? Uimatabletti mahtuu turvallisesti sukellusveneen pohjassa olevaan kammioon, ja vesi kuplii ja väri tuoksuu ihanalta.
Tuotteen erityisominaisuudet:

- Uppoalus, jossa on irrotettava kansi

- Kansi voidaan irrottaa puhdistusta varten

- Pyörivä sukellusveneen ruuvi (manuaalinen)

- Kolme Tinti-kylpytablettia vihreän, turkoosin ja violetin värisenä, mansikan tuoksuisena

- Kylpytabletin irrotettava turvakammio, jossa on kierre/työntömekanismi

- Kylpytabletit saatavana erillisessä täyttöpakkauksessa

- Pieneen mustekalaan mennyt vesi valuu takaisin ulos reikien kautta.

Playmobil JUNIOR - suunniteltu nuorimmille Playmobil faneillemme! Täydellinen pienille käsille ja ensimmäiset taaperoystävälliset löydöt. Monilla houkuttelevilla ja hauskoilla ominaisuuksilla, kuten pinoamisella, palapeleillä tai lajittelulla. Anna 1-4-vuotiaan lapsesi ottaa ensimmäiset askeleensa suureen Playmobil maailmaan Playmobil JUNIORin avulla!

Playmobil JUNIOR tarkoittaa lapsellesi korkeinta turvallisuutta: Playmobil JUNIOR on valmistettu EU:ssa, eikä siinä ole pehmittimiä eikä pieniä osia, joita voi niellä.

Kaikki Playmobil JUNIOR-leikkivälineet on myös valmistettu muovista, jonka sisällöstä yli 90 % on kasvipohjaista. Tämä voidaan jäljittää elintarvikkeiden tai paperin valmistuksesta jäljelle jääneisiin materiaaleihin kiertotaloudessa käytettävän massatasapainomenetelmän mukaisesti ja ISCC-208-järjestelmän mukaisesti. Kuten aina, tämäntyyppiset muovit ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.

Käytämme Playmobil JUNIOR-pakkauksissamme vähintään 90 % kierrätyskartonkia ja 100 % kierrätyspaperia ja vältämme muovia aina kun mahdollista.

Playmobil JUNIOR - löydä maailma, joka sopii taaperoille!

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789714404EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös