Uutuudet

Playmobil JUNIOR: (71702): Crazy Donut Truck with Stacking and Sorting Feature (71702)

Tuotenro: C86055
€34.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Nami, tuo näyttää herkulliselta! Donitsimyyjä lähtee Donitsirekka-autollaan tyydyttämään nälkäisiä makeanhampaita tuoreilla donitseilla. Hauskaa donitsitoimintaa leikkihuoneessa: Tämän setin avulla lapsesi voi kokea myynnin iloa, oppia värejä ja testata hienomotorisia taitojaan lajittelun aikana. Kutsuiko joku donitsia? Lapsesi voi pinota maukkaita renkaita auton takaosaan tai kuljettaa niitä sopivassa perävaunussa. Ovatko makeat herkut turvallisesti säilytettyinä? Sitten on aika lähteä ajelulle! Kun donitsit on lajiteltu kunnolla, kuorrutus näkyy ikkunoiden läpi. Kun lapsesi vetää takaliukuoven ylös, värikkäät donitsit zoomautuvat ulos. Kuka tilasi minkä donitsin? Kuinka pitkälle donitsit rullaavat? Kuka saa rullattua donitsit pisimmälle? Kuka auttaa donitsimyyjää keräämään ne takaisin?

Tuotteen erityispiirteet: Muffinsit ja donitsit:

- Ajoneuvo, jossa on vetokoukku ja pinoamistoiminto takana

- Perävaunu, jossa on sivuikkunat

- Neljä eriväristä donitsia

- Donitsit voidaan lajitella perävaunuun ja rullata ulos liukuovesta

- Ajoneuvon ja perävaunun mitat: noin 11,8 x 2,8 x 4,7 tuumaa (LxSxK)

- Donitsin mitat: noin 2 x 2 x 0,7 tuumaa (pituus x leveys x korkeus)

Playmobil JUNIOR - suunniteltu nuorimmille Playmobil faneillemme! Täydellinen pienille käsille ja varhaisille taaperoystävällisille löydöille. Monilla jännittävillä ominaisuuksilla, kuten pinoamis-, arvoitus- tai lajitteluhauskuudella. Anna 1-4-vuotiaan lapsesi ottaa ensiaskeleensa suureen Playmobil maailmaan Playmobil

JUNIOR!

Playmobil JUNIOR pitää lapsesi turvallisuuden mielessä: Playmobil JUNIOR on valmistettu EU:ssa, se on BPA-vapaa ja suunniteltu ilman pieniä osia, jotka voisivat aiheuttaa nielemisvaaran.

Kaikki Playmobil JUNIOR-leikkivälineet on myös valmistettu yli 90-prosenttisesti kasvipohjaisista muoveista, jotka voidaan jäljittää elintarvikkeiden tai paperin tuotannosta jäljelle jääneistä materiaaleista kiertotaloudessa käytettävän massatasapainon avulla ja ISCC-208-standardin mukaisesti. Nämä muovit ovat yhtä kestäviä ja helppohoitoisia kuin tavallisetkin.

Käytämme Playmobil JUNIOR-pakkauksissamme vähintään 90 % kierrätyskartonkia ja 100 % kierrätyspaperia ja vältämme mahdollisuuksien mukaan muovia. Playmobil JUNIOR - tutustu maailmaan taaperoystävällisellä tavalla!

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789717023EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös