Uutuudet

Playmobil Burnham Raiders - panssarivaunu (71299)

Tuotenro: C85735
€43.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Pahaenteisellä tykillä ja muilla aseilla varustautuneet Burnham Raidersin ritarit siirtyvät tulivaunuilla seuraavaan kaksintaisteluun Novelmorea vastaan. löytääkseen keskuudestaan voimakkaimman soturin, Guardianin, Novelmoren ritarit ja Burnham Raiders järjestävät Guardianin turnauksen. Raiderit astuvat taisteluun vaikuttavalla Battering Ramilla, jossa on siisti heittoistuintoiminto ja tykki. Sulphur ajaa kovaa vauhtia kohti vastustajiaan ja pamputtaa heitä rynnäkköjäärällä, jolloin heittoistuin laukeaa ja hän lentää ilmaan korkeassa kaaressa. Jos vihollinen lähestyy takaapäin, Sulphur vapauttaa häikäilemättömästi häkin läpän ja päästää kivet putoamaan ulos. Jännittäväksi jää, kuka voittaa turnauksen.

Tekniset tiedot:

- 46-osainen ritarilelu, jossa on Playmobil -hahmo, tulitaisteleva vaunu, jossa on lyöntipukki, liekkipyörät ja häkki, liekkiammuksia, aseita ja monia muita lisävarusteita seikkailulliseen roolipelihupailuun.

- Tulinen tapaus: palontorjuntavaunussa on pyörivä ja kääntyvä tykki, jossa on kaksi liekkiammusta

- Kuljettajan istuimen takana oleva häkki on irrotettava ja tarjoaa tilaa Playmobil -hahmolle

- Laita kiviä vihollisen tielle: häkin takana olevaa nappia painamalla käynnistyy taittomekanismi ja kivet putoavat ulospäin

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789712998EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös