Uutuudet

Playmobil Aarteenetsintä (71420)

Tuotenro: C86001
€21.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Vedenalaisen luolan pimeydessä kivissä olevat merkinnät näyttävät merirosvolle tien sinne, missä kristallikalloesineet ovat piilossa. Hän työntää hämähäkinseitin syrjään, jotta aarre pääsee käsiksi. Mutta ole varovainen! Vedestä nousee esiin muraali ja hyökkää merirosvon kimppuun. Voiko sitä ajaa takaa kanuunoilla? Mukana luminesoiva painatus kalliossa.
Lähde pelottoman merirosvon kanssa etsimään aarretta. Aarrekartta on johdattanut rosvon jäljille arvoitukselliselle Kristallikallosaarelle. Arvokkaan kristallikallo-esineen piti olla piilossa täällä. Mutta ennen kuin hän voi saada aarteen haltuunsa, hänen on ensin löydettävä oikea polku, ja sitten hänen on päästävä saaren vartijoiden ohi.

Playmobil -sarja sisältää kaksi Playmobil -hahmoa, kivisuojan, jossa on siirrettävä hämähäkinverkko-ovi, kaksi kiveä opastetauluineen, toimivan tykin ja paljon muita jännittäviä lisävarusteita. Mielikuvituksellisten hahmojen ja yksityiskohtaisten varusteiden ansiosta Playmobil merirosvopelien leikkisarjat tarjoavat tuntikausia hauskanpitoa merirosvofaneille 4-vuotiaista alkaen.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789714206EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös