Uutuudet

Playmobil 24 tuntia avoinna oleva maatilamyymälä (71250)

Tuotenro: C85555
€33.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

24 tunnin itsepalvelutilamyymälässä on runsaasti tilaa kaikille tuoreille tuotteille. Pulloja voi ostaa pullonmyyntiautomaatista. Maatilamyymälästä ostetut tuotteet voi säilyttää polkupyöräperävaunussa.
Tuoretta, alueellista ja mieluiten luomua - tällaista ruoan pitäisi olla. Maatilamyymälästä asiakkaat voivat ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, maitotuotteita ja juomia ympäri vuorokauden ja reiluun hintaan. Viljelijä kerää vihannekset tuoreeltaan pellolta ja tuo ne suoraan maatilamyymälään. Hyllyillä elintarvikkeet voivat olla siististi järjestettyinä ja hyvin esillä. Playmobil Maatilamyymälä kutsuu lapsia livahtamaan maanviljelijän ja myyjän rooliin ja näyttelemään hauskoja myyntitilanteita.

Tekniset tiedot:
- 83-osainen Playmobil lelusetti sisältää kaksi Playmobil -hahmoa, maatilakaupan, jossa on maitoautomaatti, munia, hedelmiä, vihanneksia ja erilaisia muita elintarvikkeita.
- Playmobil maatilamaailma innostaa mielikuvitukselliseen roolileikkiin autenttisten yksityiskohtien avulla ja auttaa lapsia kehittämään tärkeitä taitoja ja itseluottamusta.

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
4008789712509EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös