Uutuudet

Despicable Me 4 - Minipierunpuhalluslaite (20321)

Tuotenro: C89044
€20.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Nyt lapsesi voi saada yhden suosikki Minion-vempaimensa minimuodossa - Despicable Me 4 Mini Fart Blaster! Tällä pienemmällä versiolla lapsesi voivat päästää sen valloilleen ja nauraa ystävilleen ja perheelleen. Täynnä naurua
Despicable Me 4 Mini Fart Blaster saa hymyn kaikkien kasvoille! Mukana on 8 hauskinta pieruääntä, joita voit koskaan kuulla, ja lapset rakastavat räjäyttää ystäviään ja perhettään näillä hassuilla äänillä! Kuka ei nauraisi, kun kuulee vinkunan tai hammastuksen? Hanki pari Fart Blasteria ja käy kaksintaistelu! Kuka voittaa lännen nopeimman pierun? Lapset eivät halua lopettaa leikkimistä kuullakseen kaikki 8 hauskaa pieruääntä. Pienimmästä Squeaker-äänestä aina äänekkääseen ja hälyttävään Clear the Room! pieruääneen, tämä Blaster on täynnä naurua! Despicable Me 4 Mini Fart Blaster tuo pieruisin, tarkoitamme hauskin lelu, jolla kaikilla on hauskaa! Sisältää 2 AAA-paristoa. Sopii 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
Täynnä naurua
Despicable Me 4 Mini Fart Blaster saa hymyn kaikkien kasvoille! Se on ladattu 8 hauskimmalla pieruäänellä, joita voit koskaan kuulla, ja lapset rakastavat räjäyttää ystäviään ja perhettään näillä hassuilla äänillä! Kuka ei nauraisi, kun kuulee vinkunan tai hammastuksen? Hanki pari Fart Blasteria ja käy kaksintaistelu! Kuka voittaa lännen nopeimman pierun?

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
0630996592908EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös