Aquabeads Luomiskuutio - Disney Princess (31773)

Tuotenro: C80642
€37.99
 
Lisää ostoskoriin
Toimitusaika:  5-10 arkipäivää
  • Qliro Checkout
  • Nopeat toimitukset
Tuotetiedot

Aquabeads - Inspiroi luovuutta Aquabeads Creation Cube - Disney Princess -puikkokuutiolla, joka on alkuperäinen tikku- ja vesitikkulelu.
Creation Cube - Disney Princess -sarja sisältää yli 2500 tähti-, kiinteää ja jalokivihelmeä 35 eri värissä, luomisnäytön, tausta-arkin, suunnittelutapit, asettelualustan, ruiskun, malliarkit ja ohjeet.
Tähtihelmet näyttävät pieniltä tähdiltä ja niitä voidaan käyttää tekstuurin näyttämiseen Aquabeads, ja aivan uudet Aquabeads luomukset ovat mahdollisia!
Tee luomuksia suosikki Disney-prinsessoistasi, kuten Tuhkimosta, Arielista, Bellestä, Jasminesta, Mulanista, Tianasta ja Rapunzelista.
Voit myös tehdä Lumiiren, rouva Pottsin ja Chipin, ruusun ja kattokruunun luodaksesi Kaunottaren ja hirviön inspiroiman maiseman luomusnäytön ja taustalevyn avulla.
Kun helmiluomukset ovat täysin kuivuneet 60 minuutin kuluttua, ota luomus varovasti pois tarjottimelta ja koristele luomusnäyttöön suunnittelutapeilla.
Luomusnäytöstä tulee heti upea esillepano, jossa voit säilyttää Aquabeads -luomuksia!
Mukana on myös muita malleja, kuten lasikenkä Tuhkimosta, taikalamppu Aladdinista ja Rapunzelin hiuslapiomotiivi Tangled-elokuvasta.
Suihkuttele suihkuttimella vettä helmien päälle, jotta ne pysyvät maagisesti kiinni toisissaan!

Aquabeads on Epoch Co., Ltd:n vuonna 2004 luoma alkuperäinen vesihelmilelu, jossa on vesihelmiä.
Aquabeads soveltuu vähintään 4-vuotiaille tytöille ja pojille. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi.

Pakkauskoko: 16,5 x 16 x 14 cm (31773)

Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
5054131317730EAN:
  • Tekniset tiedo
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Muut katsoivat myös