- Sous vide: Terveellinen menetelmä hitaaseen kypsennykseen
- Sous vide -kypsennys on tekniikka, jossa käytetään tarkkoja lämpötila-asetuksia tasaisen ja täydellisen lopputuloksen takaamiseksi joka kerta
- Hitaan ja hellävaraisen kypsennyksen ansiosta lihan, vihannesten ja kalan ravintoarvot säilyvät ruokalajissa
- Valittujen ainesosien täydellinen, alkuperäinen maku säilyy ruoassa, ei vedessä
- Kypsennys ilman rasvan lisäämistä
- Voidaan käyttää kattiloissa ja muissa kuumuutta kestävissä astioissa, joiden korkeus on vähintään 15 cm
- Lämpötila-alue: 20-95 celsiusastetta
- Tarkkuus +/- 0,1 °C
- Aika-asetus 1 minuutista 99 tuntiin ja 59 minuuttiin asti
- Lämpötila °C:n ja °F:n tarkkuudella
- IPX7-luokan vesitiivis rakenne, jossa on automaattinen turvakytkentä
- Irrotettava lämmityskotelo helpottaa puhdistusta
- Teho: 1000 W
- Säiliön enimmäiskapasiteetti enintään 20 litraa
Tämä teksti on käännetty automaattisesti, virheitä voi esiintyä.
5903887804066EAN: