Legendaarisen Aerolatten pressopannussa yhdistyy ruostumaton teräsrunko sekä karkaistusta lasista valmistettu kannu jotka kestävät jopa pesun astianpesukoneessa. Vetoisuus 600ml/5 cups, kannun kyljessä myös kätevä asteikko josta näet kuinka paljon vettä pitää lisätä kuppeja kohden.
Ennen kahvin valmistusta, pyöräytä pieni määrä kuumaa vettä pannussa ja kaada se pois. Se ehkäisee hyvin lämpöshokin muodostusta ja lasi pysyy ehjänä paremmin.
Pressopannun pohjalle laitetaan jauhettu kahvi (suodatinjauhatusta hieman karkeampi jauhatus) ja päälle kaadetaan kuuma, hieman kiehumispisteen alle oleva vesi (noin 92-96 astetta). Sekoita kahvi-vesi -seos ja anna seistä noin 4 minuuttia. Tämän jälkeen purut painetaan pohjaan sihdin avulla.
Pressopannulla valmistat helposti hyvää kahvia. Valmistustavan ansiosta kahvin maut eivät jää suodatinpaperiin, vaan saat enemmän hyviä makuja irti kahvistasi.