Erittäin hyödyllinen ja eksklusiivinen veitsisarja, jossa on kolme veistä, japanilainen kokkiveitsi, kokkiveitsi ja kuorintaveitsi. Veitsissä on erittäin hyvä terävyys ja ne ovat tietenkin erinomaisia käyttää vihanneksille, lihalle, kalalle ja muulle.
Koko: (terät) japanilainen kokkiveitsi 18 cm, kokkiveitsi 20 cm, kuorintaveitsi 9 cm. Kestävä materiaali, jossa on sekä hyvä suorituskyky että kaunis estetiikka. Veitsillä saat täydellisen lopputuloksen ja ne ovat ehdoton valinta ammattimaiselle kotikokille!
Vinkki: tee tomaattitesti
Niin sanotussa "tomaattitestissä" pidät testattavaa veistä peukalon ja etusormen välissä ja vedät sitä tomaatin kuoren yli ilman, että siihen lisätään mitään painoa (paitsi itse veitsi). Ihannetapauksessa veitsen pitäisi myös pystyä leikkaamaan hieman tomaatin sisään. Jos se ei pysty tähän, on aika joko teroittaa se tai ostaa uusi veitsi! Muista, että on itse asiassa turvallisempaa käyttää terävää veistä kuin päinvastoin, sillä se vähentää liukastumisen ja viiltämisen riskiä.
Orrefors Jernverk kokkiveitsi - laadukas veitsi
Olet luultavasti tottunut odottamaan laatua, kun ostat tuotteita Orreforsilta. Tämä pätee tietenkin myös tässä tapauksessa! Sekä japanilainen kokkiveitsi että niin sanottu "tavallinen" kokkiveitsi ovat erittäin laadukkaita keittiöveitsiä!
- Santoku 18 cm (terä)
- Kokkiveitsi 20 cm (terä)
- Paloitteluveitsi 9 cm (terä)
- Teräs S/S 420J2
Hoito:
Vältä veitsien laittamista astianpesukoneeseen, sillä se voi vahingoittaa terää ja tylsyttää veitsiä. Teroita veitset tarvittaessa teroitusterällä tai veitsenteroittimella!